torsdag 14 juni 2012

Lite mera midsommar..

Nu står två lite mindre midsommar-stänger klara för leverans i kylen!
Tjohoo, jag hör nästan dragspelen... :-D

onsdag 13 juni 2012

Årets midsommarstång i Knäppingsborg !

Nu är den på plats - årets upplaga av Knäppingsborgs midsommarstång :-) !

Idag hade vi ju turen att ha riktigt härligt sommarväder och tro det eller ej, nästa vecka är det midsommar.

Förra året hade vi tur och fick göra många somriga hårkransar samt en härlig brudbukett med stor 'midsommarkänsla. I år står vi laddade för att binda många många hårkransar igen så in med din beställning :-)
Vi har också nöjet att få skapa en brudbukett lagom till midsommar i år igen!

Men en sak i taget, nu har vi bombarderat snittkylen med många härliga sommarblommor som passar bra till examen, studenten, chefen eller fröknarna och Anna har skapat många härliga planteringar som blir jättefina presenter!

Full rulle alltså - precis som jag vill ha det!!

Hej svejs

lördag 9 juni 2012

Hjärtformad brudbukett

Hej på er :-)

Idag fick jag stora nöjet att skapa denna hjärtformade brudbukett. Jag gjorde redet av härliga måbärsgrenar och förhöjde dem med murgröna. Inne i hjärtat använde jag mig enbart av smaskigt smågodis - pioner, nyplockade liljekonvaljer, viburnum ( snöbollsbuske ), rosor och små söta kvistrosor.

Idag var det en stilig och väldressad brudgum som hämtade buketten och passande coursage. Jag får ofta träffa den nervöse blivande mannen på hans stora dag, det känns nog bra att hålla sig sysselsatt en sådan dag kan jag tänka mig :-) !

Jag önskar dem stort lycka till och hoppas de klarade sig undan regnskuren idag..

Hej så länge !

fredag 1 juni 2012

Ljuvlig brudbukett

Här kommer den - bilden på en helt ljuvlig brudbukett i vitt innehållande vita kvistrosor, vit stjärnflocka, vita pioner och min favorit i brudbuketter - vit freesia som doftar helt fantastiskt :-)

Handbunden med ett enkelt och vackert spetsband runt stjälkarna och så klart med en känsla av att vara handplockad.. ;-)

Jag vill passa på att tacka allra ödmjukast för alla härliga brudar som ger oss förtroendet att skapa era bröllopsblommor - vi blir jätteglada!!!

Ta hand om er / Pia