söndag 19 september 2010

VÅGA!


Nu har vi fått in smycken i butiken - mycket roligt :-)
Vi har valt att satsa på ett märke som heter VÅGA - otroligt bra namn... - och så snygga!
Se mer på http://www.vaga.cc/ och se mer hos oss, välkomna in!

Nu har vi besökt kvarteret Knäppinsborg i fyra lördagar, mycket trevligt, och nu laddar vi om till kulturnatten i Norrköping på lördag och hoppas på fint väder och ljumma vindar. Vi håller öppet från kl 10 på lördag och sedan får dörren vara fortsatt öppen tills långt in på kvällskvisten, så länge folk florerar på Västgötegatan finns vi på plats :-)

I butiken producerar vi höstkransar för fulla muggar, härliga färgglada kransar med lönnlöv, kastanjer, viburnumbär, mossa, ljung mm.

Ta hand om er / Pia







onsdag 8 september 2010

Betongljusstakar


Nu har vi fått in Tove Admans fantastiska betong-
ljusstakar i butiken, helt underbara!
Tänk ett vitt dukat festbord med dessa rustika ljusstakar som bryter mot det skira, eller varför inte ha dem ute året runt och låta dem få lite patina och mosskläder!?
I like... / Pia

onsdag 1 september 2010

Torghandel på Knäppingsborg

I lördags var vi gästartister i kvarteret Knäppingsborg - mycket trevligt!

Solen sken och folk strömmade in i kvarteret för att mingla, shoppa, njuta och spisa. Vi kommer köra lite torghandel i kvarteret ihop med Gåsbäckens odlingar i fyra lördagar, förra lördagen och tre till. Vi har satsat på gladiolus, vita liljor, solrosor, färdiga buketter och lite blandat i snittblomsväg. Vi har också med oss ett brett utbud av höstfägring i alla dess former - perenn ljung, hebe, murgröna, penningblad, irländsk ljung, bärljung, bollchryss och en del annat smått och gott.
Många vill inte köpa ljung för tidigt för de känner som om hösten vore här då... med jisses, kalla det sensommar om ni vill! själv älskar jag hösten med alla vackra färger och famförallt det lugn som den för med sig. Man flyttar in efter sommaren, tänder ljus och myser, i like!

Butiken kommer vara öppen som vanligt de här lördagarna mellan 10-13 medans torghandeln pågår mellan 10-16, varmt välkomna! Det blir inget Färgargården för oss i höst då det krockar med Knäppingsborg, men så är det - man kan inte vara med på allt.

Ta hand om er / Pia