tisdag 29 juni 2010

Midsommarstång

Veckan innan midsommar levererade vi - eller rättare sagt - gjorde vi en midsommarstång leveransklar till kvarteret Knäppingsborg, leveransen fick en kranbil stå för..

6 meter hög blev den och står på torget utanför Norins ost. I början på midsommarveckan var det musik och dans i folkdräkter på torget - mysigt!




Himla skoj jobb, och tur med vädret som visade sin bästa sida när Annika, Mimmi och jag jobbade på innergården med att klä stången och dekorera kransarna. Bra jobbat tjejjer!!
Hoppas ni alla haft en underbar midsommarhelg och att ni har en lika skön semester framför er, Sverige bjuder verkligen på riktig sommar :-)






Ta hand om er / Pia

måndag 21 juni 2010

Bröllopsyra!!






Jag har haft det stora nöjet att få dekorera en gratulationstavla från Norrköpings kommun till vårt kära brudpar Viktoria & Daniel. Gåvan överlämnades under en cermoni den 18 juni och gratulationsfilmen går att se på www.norrkopinggratulerar.se. Mycket kul och ärofyllt uppdrag :-)
/ Pia

måndag 14 juni 2010

Oj oj oj...

... hoppsan vad länge det var sedan jag gjorde något inlägg, so sorry! Men här kommer äntligen lite bilder från Färgargårdens Trädgårdsdag 29:e maj. Fantastiskt mysigt som vanligt men dessvärre kom regnet på eftermiddagen och skrämde bort besökarna :-(
Arrangörerna säger att det var första gången någonsin som det regnat på trädgårdsdagarna - attans otur alltså!
Men som vanligt var det fantastiskt mysigt innan regnet kom, ett stort tack till alla er som besökte oss!


Nu har Annika slutat sin floristutbildning på Himmelstalund - MVG i alla ämnen och stipendium - jätteduktig! Så nu kommer hon börja jobba hos mig i veckan och stannar året ut, känns kanon och jag säger varmt välkommen - du är efterlängtad!!











Nu händer det mycket spännande i veckan... återkommer SNART med bilder på häftiga kreationer.
Ta hand om er / Pia