fredag 12 mars 2010

Penseér!


Jag är så glad.. äntligen har våren kommit och jag kan skylta upp på hela trottoaren och ha butiksdörren öppen på dagarna - jag njuter och får massor av energi! Det är så härligt att se hur alla människor får ny energi och blir så glada av den efterlängtade solen, underbart.
Igår fick jag hem första penseérna och till nästa vecka kommer de första Mårbacka-pelargonerna, my favourites.
Idag har jag exponerat med Kungsängsliljor, Snöklockor, pärlhyacinter , tulpaner på lök, anemoner i kruka, påskliljor, vårliljor och körsbärsgrenar.
Nu flödar kreativiteten i huset när vi skapar påskdekorationer till Knäppingsborg, mycket roligt. Jag ska inte tjyv-visa några bilder men det ska levereras till kvarteret på måndag så när det är klart kommer bilder på bloggen. Jag kan bara säga att det gått åt mycket böjrkris och vaktelägg...
Ta hand om er / Pia









fredag 5 mars 2010

Nu har den kommit!

Mmmmm vad härligt - nu har ängeltavlan som var med i förra numret av Drömhem & Trädgård kommit hem igen, den är så vacker !

Det har även kommit nya keruber som hänger från taket, vita den här gången. Jag har även beställt stenfärgade keruber som kommer in under våren.
Lite nya byster & änglar har också kommit.

Idag har solen varit framme och delat med sig av sin energi och glädje - underbart! Kunde tillochmed ha butiksdörren öppen en stund på eftermiddagen :-)

Njut av solen / Pia